28-01-2009

Het Begin

De Blauwe Saffier is wat ik ben. Onvoorwaardelijke liefde leven zie ik als de basis van alle verniewing. Hiervoor zie ik het als belangrijk dat elk mens zijn eigen meesterschap op zich neemt en ziet dat alle antwoorden op vragen die men heeft gevonden kunnen worden in het eigen innerlijke Zelf, in relatie en communicatie met de omringende wereld. Hierdoor kan alles groeien en bloeien van binnenuit. Die innerlijke groeikracht is dat wat God is in elk mens, in elk dier en in de hele natuur.
Zo kun je een waarnemend, luisterend oor en ziend oog hebben voor wat anderen met je willen delen. Je kunt je zelf vragen stellen over al dat is, samen leren en samen beleven verbonden van binnenuit. Van hieruit is er zorg voor elkaar, samen delen en elkaar liefhebben, is geven ontvangen en ontvangen geven.
De Blauwe Saffier is er voor iederen die zichzelf bewust wil zijn en zichzelf herkent in dit schrijven. Voor wie geinteresseerd is in Onderwijs en Opvoeding, Geestelijke Gezondheid en Samenleving, voor jong en oud en alle gezindten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten